Att skriva är att leka

Att skriva är att leka, och att leka är det viktigaste som finns. Förutom mat, kläder, vatten och allt det där vi behöver för att kroppen ska leva så behöver vi nåt som hjälper oss att komma ihåg vad själva vitsen med livet är: kärlek och lek. De två hör ihop, det hör man ju.

På bilden kan du se en person som en klass 3 hittade på – hon är huvudpersonen i deras berättelse. Jag ritade (så gott det gick) den nästan överdrivet snälla rektor Brödrost, sedan tog själva berättelsen form. Ena sekunden fanns inte rektor B, och i nästa hade hon ett helt liv. Det är som magi, faktiskt!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Att skriva är att leka

  1. Hej, Det här är en kommentar.
    För att komma igång med moderering, redigering och radering av kommentarer, besök sidan för kommentarer i adminpanelen.
    Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *